Toont alle 4 resultaten

Adonis repen

Adonis heeft als missie om koolhydraten, suikers en al het slechte uit snacks te halen! Ze geven je snacks die langdurige energie geven uit de allerbeste, 100% natuurlijke ingrediënten. Bovendien zijn Adonis repen 100% plantaardig en bevatten minder dan 5% suiker… heerlijk en eerlijk.

Geschikt voor iedereen en low carb:

Adonis repen hebben tussen 2-3g netto koolhydraten per reep, door het gebruik van calorievrije erythritol, een geheel natuurlijke zoetstof. Daardoor zijn ze een perfect tussendoortje voor na het trainen of ’s middags als snack zonder schuldgevoel op het werk. Volg je een Veganistisch of Plantaardig dieet, of doe je een Low Carb, Keto of Proteïnedieet? Voor al deze persoonlijke keuzes hebben Zij de perfecte reep voor jou! “

De beste ingrediënten:

Alleen de allerbeste ingrediënten zijn goed genoeg om in een Adonis reep te komen, met tot 48% hoogwaardige noten, die rijk zijn aan goede vetten en essentiële eiwitten. Door alleen natuurlijke ingrediënten te gebruiken, hebben we altijd een smaak die bij je past, of je nu op zoek bent naar een heerlijke pindakaas & chocolade of de nootachtige vanille & kokossmaak, we hebben voor elk wat wils.

Adonis repen banner