Ciao Carb

Ciao Carb logo merkenCiao Carb is een traditioneel Italiaans merk. Met als 3 grootte pijlers: manschappen, ervaring en de ambitie om steeds te innoveren. Ciao Carb was het eerste Italiaanse merk dat een echt alternatief bood voor het voedselmodel dat altijd gericht was over het overmatig gebruik van meel met een hoog gehalte aan koolhydraten en suikers, zo is de CiaoCarb Line geboren. Een merk dat een breed scala aan producten omarmt, zoals pasta, koekjes, chocolaatjes en allerlei lekkernijen uit de bakkerij, met een verminderde inname van koolhydraten en zonder toegevoegde suikers.

Ciao Carb heeft geleidelijk aan een plaats veroverd in de harten van de meeste mensen die het proteïnedieet volgen. Zo slank je zorgeloos en smaakvol af, zonder je pasta en rijst gerechten op te offeren of zonder een lekkere snack-attack te missen. Deze bakkerij producten worden telkens gemaakt met veel aandacht voor een lage calorische waarde en hoge waarden in eiwitten en plantaardige vezels.
Het hele assortiment ziet en smaakt evengoed als “de originele”, met het voor deel dat deze producten dieet vriendelijk en uniek zijn!
Smullen maar!

Heb je toch liever het merk van Feeling OK? Klik dan op volgende banner om het assortiment aan Feeling OK producten te bekijken.

Feeling OK logo merken

Resultaat 1–20 van de 40 resultaten wordt getoond