Toont alle 10 resultaten

Dieetpro

Dieetpro is een unieke formule van slechts 79 kcal per shake die nagenoeg koolhydraatvrij, vetvrij en suikervrij is.

Het bevat per shake maar liefst 18 gram van een speciaal soort eiwit. De shakes van Dieetpro bevatten een complete mix van vitamines en mineralen, waaronder vitamine B2, B3, B5, B6 en B12. Deze vitamines helpen energie vrij maken uit vet, koolhydraten en eiwitten en chroom. Dit is belangrijk om de bloedsuikerspiegel in balans te houden zodat de productie van het dik makende hormoon insuline beperkt blijft.

Ook bevatten deze shakes groene thee extract dat de vetverbranding verhoogt, de stof L-carnitine en Choline bitartraat. Van deze stof Choline is wetenschappelijk aangetoond dat het bijdraagt aan een normale vetstofwisseling en het lichaam helpt te reinigen via de lever.

Met deze unieke eigenschappen is Dieetpro niet te vergelijken met andere dieet shakes die meestal het goedkope soja eiwit bevatten en vaak vol zitten met snelle suikers zoals dextrose of maltodextrine. Het grote voordeel is dat je verspreid over de dag blijft eten en dagelijks 2 shakes combineert met gezonde voeding en eiwitrijke voeding uit het week schema.