Wat zijn de verzendkosten? (Gratis vanaf €50 )

Verzendmethodes

bpost   

België – Nederland – Luxemburg – Duitsland    
Verzendkosten   Vanaf € 50
Afhaalpunt €3.50 GRATIS
Thuislevering (thuis of op kantoor) €4.95 GRATIS

Voor bestellingen onder de 30€ wordt een kleine administratiekost aangerekend van €1. Voor bestellingen onder de 20€ wordt €2,50 aangerekend.  

Je weet altijd waar uw pakket zich bevindt , want je krijgt mails via Sendcloud om je pakket te volgen

Wat indien u niet thuis was bij de eerste aanbieding bij u thuis?

Dan wordt het pakket automatisch de dag nadien in een parcelshop of in het postkantoor aangeboden. U kan dan zien via de track en trace welk afhaalpunt dichtbij u er gekozen werd. 

Wat gebeurt er als ik mijn pakket niet heb opgehaald bij het afhaalpunt?

Als je de bestelling bij een afhaalpunt laat bezorgen, kun je het pakketje binnen één week ophalen. Daarna gaat het pakket automatisch retour. Dit zie je dan als status bij je Track & Trace. Wanneer wij het pakket retour hebben gekregen, crediteren wij de producten en worden er €6,95 administratiekosten in rekening gebracht. Je kan er ook voor kiezen een nieuwe levering aan te vragen voor 5€.

Let op: wij ontvangen geen bericht van wanneer je pakket retour gaat, dus houdt je Track & Trace goed in de gaten. Als je vragen hebt over de retourzending, kun je contact met ons opnemen.

Wanneer wordt jouw bestelling geleverd ?

Wanneer je op werkdagen voor 14:00 uur bestelt, kan je jouw bestelling de volgende dag in huis verwachten of in een afhaalpunt. Bestel je op vrijdag voor 14:00 uur, dan wordt je bestelling op maandag geleverd thuis en op zaterdag reeds in een afhaalpunt. Wanneer je op vrijdag na 14:00 uur of in het weekend bestelt, wordt de bestelling op dinsdag geleverd.

Kan ik producten retourneren?

Voor meer informatie hierover , check https://www.proteinedieet.com/ruilservice-retourneren/

 

Andere Landen:
Oostenrijk € 6
Denemarken € 6
Italie € 11
Finland € 16

Spanje thuis:

Parcelshop DPD:

€ 18

€ 8

Bulgarije € 18
Griekenland € 21
Ierland € 30

DPD Pickup

DPD Pickip is de perfecte oplossing voor iedereen die zijn tijd zelf wilt indelen als het gaat om het versturen, ontvangen en retourneren van pakketten. Ons uitgebreide netwerk van DPD ParcelShops in de Benelux biedt u een uitstekende service en flexibiliteit. U vindt altijd één van onze ruim 1.500 DPD ParcelShops dichtbij in uw buurt.

DPD Predict  Maximale flexibiliteit

Predict biedt u de mogelijkheid om de dag van levering te veranderen. We informeren u per sms of e-mail op welke dag uw pakket geleverd wordt. Wanneer het voor u die dag niet mogelijk is om het pakket in ontvangst te nemen, heeft u de mogelijkheid om de levering tot 6 werkdagen uit te stellen.

Op de leverdag wordt u per e-mail of sms geïnformeerd over het tijdvak waarin de levering zal plaatsvinden.Uw voordelen op een rij

  • Levering uitstellen tot 6 werkdagen.
  • We leveren wanneer het u uitkomt.
  • Binnen een tijdvak van 3 uur op de geselecteerde leverdag.

Werkwijze DPD

  • Via mail ontvangt u van ons een pakketnummer om uw zending te volgen.
  • Levering bij u thuis binnen de 24u tot 2 werkdagen, maar meestal reeds de dag nadien.
  • Na een eerste niet succesvolle leverpoging wordt het pakket omgeleid naar een afhaallocatie van DPD (Pickup parcelshop) in de buurt. Met momenteel 1.500 punten in de Benelux woont meer dan 90% van de bevolking op minder dan 10 minuten rijden van een Pickup parcelshop, wat een goede bereikbaarheid garandeert.

DPD levert in:  Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Ierland, Italië, Luxemburg, Monaco, Nederland, Oostenrijk, Spanje, Verenigd Koninkrijk.

foto DPD

U zorgt er best voor dat iemand ter plaatse is om de bestelling in de loop van de dag in ontvangst te nemen. Bij ‘shipping adress’ kan u een ander adres invullen dat dat van uzelf. Bvb een kennis of familielid die kan thuis blijven op de dag van de levering. U kan tijdens het bestellen in het vakje ‘opmerkingen’ specificaties vermelden, zoals bvb “achteraan afzetten indien niet aanwezig” of “leveren op nummer X indien afwezig”. Vermeld ook als u onder de middag afwezig bent, of als uw zaak dicht is. Het is jammer genoeg niet mogelijk van een uur af te spreken. We kunnen ook niet zeggen of dit in de voormiddag of in de namiddag zal zijn.

 
bpost  

Vragen? Vermeld altijd je mailadres en liefst ook je bestelnummer

Whatsapp ons

info@proteinedieet.com

Adres : Proteinedieet.com - Kloosterstraat 80 - BE 9420 MERE